10 sisustuspoodi Eestis, mida tasub kohe kindlasti külastada

Eva-Lotta Kivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauplus Muster
Kauplus Muster Foto: Mihkel Maripuu

Sul on käsil oma kodu kujundamine või armastad lihtsalt sisustuspoode? Sel juhul tasub sul kindlasti neisse poodidesse kiigata. 

1. TALI disainipood

Talist leiab põhiliselt Eesti disainerite töid. Tegu ei ole klassikalise kodusisustuspoega, sest Talis on esindatud ka mood ja ehted. Kalamajas asuvas Tali disainipoes on küllalt palju aga ka sisustuskaupa – näiteks Talkeni riiulid, Andres Ansperi puust treitud valgustid ja kausid, Piret Kändleri keraamilised nõud, Woolishi tekstiilid, Ahti Grünbergi põnev taaskasutusmööbel jne. 

Tali poed asuvad vanalinnas ja Kalamajas. 

Piret Kändleri keraamilised nõud seeriast Tsirkus muudavad hommikuse kohvijoomise tunduvalt lõbusamaks. Foto:
Piret Kändleri keraamilised nõud seeriast Tsirkus muudavad hommikuse kohvijoomise tunduvalt lõbusamaks. Foto: Foto: TALI disainipood

2. Stockmanni koduosakond 

Sellel, kes armastab Skandinaavia stiilis sisekujundust, tasub kindlasti Stockmanni koduosakonda vaadata. Puidust lõikelauad, minimalistliku joonega kööginõud ja vannitoatarvikud, soojad ja villased kodutekstiilid jne. 

Foto:
Foto: Foto: Stockmann

3. Sisustussalong MUSTER 

Kes armastab romantilist kodukujundust, peab oma sammud kindla peale sinna poole seadma. Muster sisustussalongist leiab mööblit, tapeete, kangaid, valgusteid, lauanõusid, voodipesu ja igasuguseid pisikesi detaile, mis teevad ühest majast või korterist ühe õige kodu. 

Muster sisustussalong. Foto: JUSS SASKA / PM
Muster sisustussalong. Foto: JUSS SASKA / PM Foto: JUSS SASKA/PM/SCANPIX BALTICS

4. Vintage Chick

Romantilise stiili austajatele on mõeldud ka Tallinnas Telliskivi loomelinnakus ja Tartus vanas aparaaditehases asuvad Vintage Chick kauplused. 

Poed pakuvad nii kodukaupa, rõivaid kui ka vintage-stiilis mööblit, mida perenaine Kadri Vilen ise dekoratiivvärvidega tuunib.

Vintage Chick. Foto:
Vintage Chick. Foto: Foto: Margus Ansu

5. Zara Home 

Zara kodukaupade pood avas oma uksed Eestis juba kuu aega tagasi, kuid sellest hoolimata on pood siiani alati puupüsti täis. 

Zara Home kollektsioonid lähtuvad sisustusmaailma uusimatest suundadest, valikust leiab nii voodipesu, köögi- ja vannitoatekstiili, köögitarvikuid, mööblit kui ka erinevaid trendikaid detaile.

Zara Home kauplus asub Tallinnas Ülemiste keskuses. 

Foto:
Foto: Foto: Zara Home

6. H&M Home 

H&M Home osakonnast leiab taskukohase hinnaga enamasti just Skandinaavia stiilis kodusisustusdetaile. 

Eriline maiuspala on H&M Home jõuludel, kui pood on täis igasuguseid jõulukaunistusi. H&M Home osakonnad asuvad Tallinnas, Tartus ja Pärnus.

7. Hemtex

Hemtex on tõeline kodutekstiiliparadiis. Sealt leiab põnevate mustritega voodipesu ja kardinaid, imepehmeid tekke, patju ning rätikuid. Lisaks sellele on Hemtexis ka põnev valgustite valik.

Foto:
Foto: Foto: Hemtex

8. Universaal Universum

Kes ihkab oma koju eksootilise välimuse ja päritoluga sisustusdetaile, sel tasub kiigata Universaal Universumisse. Seal on külluslik valgustite ja pühakujukeste valik ning vannituppa saab sealt leida ka huvitava disainiga valamuid. Eriti põnev on sealne kapinuppude valik. 

9. TIGER

TIGERist leiab lausa naeruväärselt madala hinnaga igasuguseid sisustusdetaile. Kuna hinnad on madalad, siis juhtub tihti aga see, et krahmatakse kokku juba ebavajalikke asju. 

10. JYSK

Jyskist ei leia luksuslikku ja eriti moodsat kodukaupa, kuid ilmselt igaühel on kodus üks Jyskist pärit padjapüür või riidepuu. Jyskist lihtsalt leiab alati midagi vajalikku. 

Foto:
Foto: Foto: JYSK
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles