Koduportaali fotokonkurss ootab pilte sügisest toas ja aias

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis aias.
Sügis aias. Foto: Postimees.ee

Kodu.postimees.ee ootab lugejate sügisest inspireeritud fotosid. 

Piltidel võib olla kujutatud kõik alates kaunist sügisesest hetkest lõpetades sügiseste kaunistuste või lilleseadetega toas või aias, näiteks kanarbikega lillekastis.

Halloweeni Eestis veel küll eriti ei tähistata, aga kodumajapidamiste sügisene kaunistamine on siinkandiski moodi läinud ja aitab pimedat aega enne jõule paremini üle elada. 

Kui sul on näidata oma kodu ilusaid, põnevaid või miks ka mitte tõepoolest suisa Halloweenilikke kaunistusi, saada oma fotod ja nende lühikirjeldus aadressile anna-liisa.mets@postimees.ee. Pildid ei pea pärinema tänavusest aastast.

Fotosid ootame 1. novembrini. Kõigi osalenute vahel loosime välja võitja, kes saab auhinnaks Iittala nõudega kingikoti, kus leidub kaks Oivo Toikka disainitud Skandinaavia hommikustest kastetilkadest ja loodusest inspireeritud Iittala Kastehelmi joogiklaasi ja säilituspurk. Samuti kaks tumehalli Matti Klenelli disainitud Nappula küünlajalga. Kingikoti koguväärtus 130eurot.

Foto: Iittala
Foto: Iittala
Foto: Iittala
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles