5 põnevat, kuid see-eest üsna kõrge hinnaga Eesti disainileidu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PULO disain rippvalgusti MOONIKA.
PULO disain rippvalgusti MOONIKA. Foto: osta.ee

See, et Eesti disainerite poolt loodud mööbliesemed on põneva disainiga, on ilmselt paljud märganud. Loogiline on see, et nende hind on tunduvalt kallim kui laiatarbe kaupade puhul, kuid teinekord teeb nende kõrge maksumus siiski meele kurvaks. 

1. UUP Pukk Klik

See põneva disainiga baaripukk muudab sinu köögi küll automaatselt iskupärasemaks, kuid arvestada tuleb sellega, et sellel on üsna krõbe hind. Ühe baaripuki eest tuleb välja käia lausa 128 eurot. Kuna ainult ühe tooli või baaripukiga ilmselt läbi ei aja, siis võib köök päris kalliks maksma minna. 

UUP Pukk Klik Foto:
UUP Pukk Klik Foto: Foto: osta.ee

2. PULO disain rippvalgusti MOONIKA

See 70ndate stiilis laelamp on tõeline pilgupüüdja, kuid selle hind paneb ilmselt paljusid kulmu kortsutama. Ühe sellise rippvalgusti eest tuleb välja käia 198 eurot. 

PULOdisain rippvalgusti MOONIKA. Foto:
PULOdisain rippvalgusti MOONIKA. Foto: Foto: osta.ee

3. Stuudio Nüüd - Latte komplekt

Naisi, kes endale seda elegantset latte komplekti ihaldaksid, on ilmselt palju. Selle hind – 59 eurot, väga ligitõmbav aga ei ole. 

Stuudio Nüüd - Latte komplekt Foto:
Stuudio Nüüd - Latte komplekt Foto: Foto: osta.ee

4. Põrandariiul Piggy 

See põrandariiul on põneva disainiga, kuid ostma kipuvad seda ilmselt ainult tõelised Eesti disaini fännid. Ühe riiuli hinaks on nimelt 239 eurot. 

Põrandariiul Piggy. Foto:
Põrandariiul Piggy. Foto: Foto: osta.ee

5. Redel-riiul nelja pulgaga
Redel disainielemendina ei ole midagi uut. Kuna osta.ee oksjonilt on võimalik endale vana redel vahel paarikümne sendi eest soetada, siis see 75 eurone redel tundub kuidagi eriti kallis. Arvestada tuleb sellega, spetsiaalsed riiulid tuleb redelile 25 euro eest veel juurde osta. 

Redel-riiul. Foto:
Redel-riiul. Foto: Foto: osta.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles