Mees elas enese teadmata aastaid võõras korteris

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Meyer koos oma naisega.
Chris Meyer koos oma naisega. Foto: Scanpix/Caters News Agency

Mees otsustas maha müüa korteri, mille ta ostis kuus aastat tagasi. Müümisprotsessi käigus aga selgus, et korter ei kuulugi talle, vahendab News & Star. 

Ärimees Chris Meyer soovis maha müüa oma kolmetoalise korteri, et osta endale maja. Müümise käigus aga selgus, et korter, kus ta elab, kuulub hoopis tema naabrile.

Nimelt läksid kuus aastat tagasi segi kümne korteri aadressid, kuid mitte keegi korteriostjatest viga müügilepingus ei märganud.

Hetkel on olukord selline, et Meyer, kes ostis enda arvates korter number kaheksa ja seal aastaid elas, omab ametlikult hoopis korter number üheksat. Korter, kus Meyer aastaid elas, kuulub aga tema naabrile, kes elab hoopis korteris number seitse. 

Selleks, et asjad joonde ajada, peavad naabrid omavahel kokkuleppele jõudma. Kuna paljudes korteris elavad üürnikud ja omanikud Meyeri kirjadele ei vasta, polegi olnud võimalik segast olukorda veel lahenada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles