Skandaalne saatejuht Jeremy Clarkson vabanes oma vanast kodust üsna ebaharilikul moel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson.
Jeremy Clarkson. Foto: SCANPIX

Kui sul on palju raha ja tekib soov pisut oma kinnisvara värskendada, võid vanast jalgujäävast majast vabaneda ka nii nagu Jeremy Clarkson seda tegi.

Nimelt lasi endine «Top Geari» saatejuht oma vana maja lihtsalt õhku, et uus asemele ehitada, vahendab Daily Mail. Cotswoldis asunud enam kui viis miljonit eurot maksnud maamaja polnud ilmselgelt Clarksonile enam meeltmööda, niisiis otustas ta sellest õhkimise abil vabaneda ja teha sedasi ruumi oma uuele, kuue magamistoaga unistuste kodule.

Harilikult palgatakse säärasteks töödeks buldooser või paar ja seda eeldasid ka Clarksoni naabrid kuni üleeilse õhtuni, mil nad oma postkastist teavituse leidsid. «Naabrid viis ta oma plaanidega küll üsna hilises faasis kurssi,» räägib üks kohalik elanik, kelle sõnul kostis eile pärastlõunal Clarksoni valdustest mitu võimsat plahvatust. Nendest tekkinud tolmupilv hõljuvat aga siiani Cotswoldi kohal.

«See on tüüpiline Clarkson, kas pole. Ta oleks võinud maja lammutada nii nagu iga teine inimene seda teeb, aga ei. Ta laseb selle lihtsalt õhku! Pealegi algas pool kolm külas matus, mis polnud selleks ajaks veel läbigi saanud, kui tema oma õhkimistega alustas. Aga mis siin imestada. See on talle nii omane,» räägib teine kohalik.

Vaata endist maja ja uue maja plaane SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles