Paar tegi koduse turvakaamera videot vaadates hirmuäratava avastuse (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvakaamerad.
Turvakaamerad. Foto: www.flickr.com

Omavahelise tüli klaarimiseks koduse turvakaamera videot kontrollinud paar tegi hirmuäratava avastuse.

Ameerika Ühendriikides Chicago osariigis elav paar läks möödunud esmaspäeva hommikul omavahel tülli, sest paari naispool Jordan Buranskas ei suutnud leida oma õlakotti. Tema kallim Jack Mackercher oletas, et küllap jättis naine selle eelmisel õhtul restorani. Et teha kindlaks, kas kott jõudis nendega koju või ei, otsustasid nad üle vaadata turvakaamera salvestatud video, vahendab Country Living.

Videot läbi kerides tegid nad aga kohutava avastuse: kolme ajal öösel oli nende kodus ringi käinud võõras mees. Nimelt jäid Buranskas ja Mackercher lemmiksarja vaadates elutuppa diivanile magama ning unustasid lukust lahti ülemise korruse rõduukse. Sealtkaudu kutsumata külaline varahommikul siseneski. Vähe sellest, et varas pani pihta naise õlakoti: ta vaatas kümmekond minutit ülevalt trepiservalt telerit, mis all elutoas mängis. "Vähemasti me loodame, et ta vaatas telerit ja mitte meid," ütleb Buranskas.

Paar teab nüüd, et sama varas tegutseb piirkonnas  juba pikemalt ja on tänu oma hilivale maneerile saanud hüüdnimeks Creeper Ghost. 

Vaata kõhedusttekitavat videot SIIT! 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles