Ühe vanaema kodu: kui palju perefotosid on liiga palju?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen Baugh.
Carmen Baugh. Foto: Kuvatõmmis videost

On inimesi, kellele meeldivad perefotod. Ja siis on see uhke vanaema.

Selles, et vanaema majapidamises leidub siin-seal perefotosid, pole midagi imelikku. Aja jooksul on neid tõenäoliselt kogunenud arvestatav hulk ja kõik on ühtviisi armsad. Aga 66aastane vanaema Carmen Baugh tõestab, et ka siin on võimalik liiale minna. Või kas on?

Nimelt on kogu Carmeni elamine täis talle kallite inimeste pilte. Need on trükitud tapeediks, padjakateteks ja kardinateks. Olulistest fotodest on Carmenil koguni pluus. Kahe lapselapse vanaema ei piirdunud aga vaid sellega: fotod põnnidest kaunistavad ka tema kodu välisust. 

6- ja 3aastased lapselapsed leiavad, et vanaema kodu uus sisekujundus on äärmiselt põnev: ülekõige meeldib neile mööda maja iseenda fotosid otsida. Ja kuigi paljud leiavad, et säärane interjöör on kohutav, ütleb ju ometi üks sisekujundusmantraid, et kodu peab olema sisustatud esemetega, mida sa armastad. Kui üks naine armastab üle kõige oma lapsi ja lapselapsi, miks siis ei võiks ta kodu seda armastust kinnitada. 

Kas sina kasutaksid oma kodus säärast sisustusvõtet?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles