Lapsed joonistama: üks õnnelik saab tänavu oma unistuste toa

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unistuste lastetuba.
Unistuste lastetuba. Foto: www.yit.ee

Kõik Eesti lapsed on sel kevadel oodatud oma unistuste tuba joonistama ja joonistusvõistlusel osalema. Üks õnnelik saab lõpuks täpselt sellise toa nagu soovib.  

YIT Ehituse žürii eesotsas kunstnik Heiki Ernitsaga valib konkursile «Unistuste lastetuba» laekunud tööde seast välja ühe, mille autor saab sellise toa, millest alati unistanud on. 

«Lapsed võiksid joonistades lasta oma fantaasial julgelt lennata ja samas hoida meeles, et toas oleks ka mugav elada,» soovitas žürii esimees Heiki Ernits joonistajatele.  

Joonistusvõistluse auhinnaks on uus lastetuba 5000 euro väärtuses, mille kujundab ja sisustab YIT vastavalt lapse joonistatud võidutööle. Lisaks on auhinnad kolmele rahva lemmikule. Võitja kuulutatakse välja 13. juulil.

Üle-eestilisele joonistusvõistlusele «Unistuste lastetuba» saab pilte saata kuni 22. juunini laadides pildi üles YIT Kodu Facebooki, saates e-mailiga: yit25@yit.ee või postiga: Pärnu mnt 102b , 11312 Tallinn. Juurde peaks laps kirjutama kolm asja, mis tema toas peavad kindlasti olema.

Tehnikavalik on vaba: oodatud on nii värvi-, viltpliiatsite, guaššide, vesivärvide või segatehnikas valminud tööd.

Konkursi tingimused YITi kodulehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles