Ülevaade: kõige odavamad korterid Tallinna lähistel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees Kodu gallupile vastanud lugejatest enim ehk 45.3% teatasid, et kui raha oleks, koliks nad mitte Tallinna kesklinna, vaid hoopis linnast välja. Vaatasime siis kinnisvaraportaali kv.ee vahendusel Harjumaal ringi, et palju maksavad kõige odavamad korterid.

Foto: KV.EE

Jättes kõrvale kohtutäiturite teated, saab näiteks Ämari alevikus väiksemas kortermajas kahetoalise 39.2 m²  suuruse, kapitaalremonti vajava korteri maja esimesel korrusel osta 4500 euroga.

Foto: KV.EE

Pealinnast veidi enam Haapsalu poole, rahulikus Ellamaa külas, pakutakse 4530 euroga müügiks 42.2 m² suurust kahetoalist korterit. Korterit on remonditud, põrandal laminaatparkett, kahekordsete puitraamidega aknad, kütmine korraliku ahjuga. Majas olevat aktiivne elanikkond ja loodud korteriühistu, igakuiselt kogutakse remondifondi ja hooldustasu hetkel umbes 24 eurot, kommunaalide peale kulus jaanuaris 39 eurot.

Foto: KV.EE

Ühetoalise, 27 m2 suuruse korteri Nissi vallas Turbas saaks kätte 9990 euroga. Korteris on  eraldi koos köögimööbli ja külmikuga, vannituba vanniga, soe vesi elektriboilerist.

Foto: KV.EE

Korralikult remonditud,  63.4 m² kolmetoalise korteri eest viiekorruselises majas Kuusalu kandis Suurpea külas küsitakse 17 900 eurot. Bussipeatusesse tuleb jalutada 170 ja randa 150 meetrit, kommunaalud 32 eurot kuus.

Foto: KV.EE

Tallinna vahetus läheduses Viimsis leitud odavaim korteripakkumine on ühetoaline valgusküllane korter Haabneemes Tammepõllu teel, mis maksab 63 900 eurot.

Foto: KV.EE

39.9 m² suuruse korteri juurde kuulub ka maja all olev 2,2 m2 panipaik, korteris on elutuba koos avatud köögiga, esik ning WC ja vannituba. Kommunaale tuleb suve tasuda 60, talvel umbes 100 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles