Linnast ärakolimine: millest inimesed enim puudust tunnevad? (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolimine.
Kolimine. Foto: SCANPIX

New York Times küsitles linlasi, kes kolinud pere kasvades city'st kaugemale. Selgub, et enim tunnevad nad puudust ümberringi kihavast elust.

Maplewoodi New Jerseys kolinud Joseph Wachs ja Sussan Corson rääkisid, et kuigi praegune eluase on poja algkoolile lähedal ning sealkandis leidub palju endisi linlasi, tunnevad nad puudust multikultuursest kogukonnast ning erilistest restoranidest, mille külastamine elamusi pakkus. Kahe lapsega Dobs Ferrysse kolinud Jamie Stellini ja Joe Leffe olid üllatunud, et ka sealt võib leida asju, mida vaid suurlinnas ette kujutad: veganisöögikoha, joogastuudio või ökomarketi.

Queensist Connecticuti osariiki Trumbulli kolinud  Xanthi and George Stamos tunnistasid, et tunnevad puudust ostlemise ja väljas söömise võimalustest, nagu suurlinn pakkus. «Samas öisest mürast ja parkimiskohtade nappusest me küll puudust ei tunne,» toonitas paar.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles