Esimese ühise kodu soetamine

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene ühine kodu.
Esimene ühine kodu. Foto: Living4Media

Kui suhe kallimaga on nii kaugel, et ööd veedetakse enamjaolt teineteise embuses emma-kumma kodus, kerkib ilmselt peagi päevakorda see ilus-hirmus mõte lõpetada raharaiskamine kahe elukoha peale. Mida peaks arvestama, et kokkukolimist mõne aja möödudes mitte kahetseda, millele mõelda esimest ühist kodu luues?

Tunnete teineteist juba mitu kuud ja aina raskem on vaba aega eraldi veeta. Tema hambahari on juba leidnud tee sinu vannitoakappi ja peagi saabuvad ka riided, sokid-sukad ja lemmikvideomängud. Kokkukolimise mõte tundub armas – aga kas te ka tegelikult selleks valmis olete? Kas kolida kokku tema või sinu elamisse või soetada hoopis uus kodu, mis vastaks mõlema ootustele? Et tagantjärele poleks vaja tunnistada, et otsused said tehtud ülepeakaela või järelemõtlematult, annavad esimese uue ühise kodu soetamiseks professionaalset nõu Martin Vahter 1Partner Kinnisvarast ja Ingmar Saksing LMV Kinnisvarast.

 Rääkige omavahel. Hea küll, oletegi otsustanud selle omamoodi hirmutava mõtte teoks teha ja kokku kolida. Nüüd on vaja kaaslasega maha istuda ja arutada, mida kumbki teist esimeselt ühiselt kodult ootab. Tegelikult ongi nüüd käes teie esimene päris proovikivi, sest põhiküsimus pole mitte ainult kodu asukohas või värvitoonides, ennekõike on vaja paika panna see, millisena näete ühist tulevikku. Kui erinevad või sarnased teie mõtted tegelikult on?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles