Varandusega eputav miljonäripere kolis ootamatusse kohta

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kölner Auferstehungskirche
Kölner Auferstehungskirche Foto: Wikipedia/HOWI - Horsch, Willy

Saksamaa tuntuim miljonäripaar Carmen(50) ja Robert (52) Geissen sooritasid ootamatu kinnisvaraostu: nad kolisid nimelt ühte väiksemasse Kölni kirikusse.

Ekstravagantne paar otsis oma sõnutsi midagi erilist ning kaua tühjalt seisnud Kölner Auferstehungskirche (tõlkes: ülestõusmiskiriku) kummalise väljanägemisega juurdeehitus tundus olevat paras paik, kuhu mahutada nii kodu kui ka ruumid oma teleproduktsioonifirma tarvis, samuti moega ja parfüümidega tegelevad ettevõtted. Geissenid nimelt ei istu sugugi käed rüpes, vaid lasevad rahval telekaamerate kaudu rahajõmmide magusast elust osa saada - põrutavad näiteks ümbermaailmareisile, kust ei puudu luksusjahid ja -villad.

Altari ees paar siiski ei maga, kuid nende eluruumidest kiriku juurdeehituses avaneb vaade jumalateenistustele. Viimaseid peetakse kirikus vaatamata pööraste Geissenite kohalolule siiski edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles